DIGITÁLIS MÉDIAFELÜLETEK

Elrepítjük üzeneted az emberekhez!

DIGITÁLIS MÉDIAFELÜLETEK

Elrepítjük üzenetét az emberekhez!

RÓLUNK

Kik vagyunk?

Csapatunk 2019 óta foglalkozik digitális médiafelületek üzemeltetésével, valamint hozzájuk kapcsolódó szoftveres fejlesztésekkel.

Tapasztalatainkra és eszközeinkre építve indítottuk el a Flying Ads hálózatot, hogy új lehetőségeket nyissunk meg a partnereink és hirdetőink számára. Célunk, hogy minél szélesebb körben tegyünk elérhetővé a lokáció alapú reklámozást, mind a kisebb vállalkozók, mind a nagyobb márkák számára.

Rendszerünkről

A rendszer teljes mértékben saját fejlesztésű, minden elemét pontosan ismerjük, így nem vagyunk kiszolgáltatva semmilyen külső szolgáltatónak. Ügyfeleink igényeit – legyen szó partnereinkről, vagy hirdetőinkről – minden esetben a házon belüli csapat kezeli. Ennek következtében képesek vagyunk a gyors és rugalmas reagálásra, amit elengedhetetlennek tekintünk a hatékony szolgáltatáshoz.

Hiszünk abban, hogy a pontosan célozható, demográfiára épülő, instore videós hirdetések lehetnek egyszerűen kezelhetőek és elérhetőek. Rendszerünket úgy terveztük meg, hogy partnereink és hirdetőink – függetlenül a méretüktől – könnyedén csatlakozhassanak hozzánk. A nyomtatott instore megjelenésekhez képest a Flying Ads rendszere sokkal több tartalmat képes eljuttatni a kiszemet célközönséghez. Ebből a növekedésből fakad, hogy partnereink új szintre emelhetik az ehhez hasonló reklámokból érkező passzív jövedelmüket, míg hirdetőink gazdaságosabban jutnak el közönségükhöz, mint korábban.

Büszkék vagyunk dinamikusan növekvő hálózatunkra, amellyel napról-napra, egyre szélesebb körben tudjuk, egyre pontosabban kiszolgálni a hirdetői igényeket.

RÓLUNK MONDTÁK

Korábbi ügyfeleink értékelése